perjantai 19. kesäkuuta 2009

Uusia ajatuksia ja haaveita

Olen jälleen ehtinyt läytämään vaikka mitä ja katselemaan ympärilleni liikkuessani...Tää oli todella suloinen ;) Hääkorttitelineestä löytyi ja aivan ihana ajatus <3
Voih, nää sammakot oli kyllä yhtiö suloiset! Miltei teki mieli ostaa kakunkoristeeksi nää, eikä sitä mikä mulla jo aiemmin oli hankittuna ;) Oli tosi komee pari!

Mietin jossain vaiheessa oheisenlaista pöytäkoristetta pöytiin, mutta taidan kallistua vahvasti nyt oransseihin orkideoihin! On jotenkin dramaattisempi ja näkyvämpi! Varsinkin kun pöydät tulee kahdeksan hengen pöytiä ja lisäksi neliön muotoon, on hyvä, että pöytäkoriste tulee esille selvästi.

Tiimarissa oli yllä olevanlaisia heinä-risusydämiä, ja noi olis niin hyvä yhdistelmä sinne. Ei tarviis mitään kartonki sydämiä, ku olis tollasia koruttomia sydämiä. Yksinkertaisia, jotka kuitenki kertoo sen asian.

Tossa on sitten kuvaa julkisivusta siitä meidän juhlapaikasta! Sisäkuvia mulla ei ookkaan, ku sillon ku käytiin kattomassa...juu olihan mulla kamera mukana...mut olin niin haltioissani, etten edes tajunnu kuvia ottaa!! Mutta toi on monin tavoin unelmapaikka. Kaikki vieraat mahtuu yhteen isoon saliin, ja keitiö on hyvin varusteltu astioineen ja laitteineen päivineen.

Oon miettiny pääni puhki korvaajaa hääkarkeille, sillä se on jotenkin kulunut ajatus...tässä yksi muokattava idea! Lasinalunen, pannunalusta, avaimenperä... tuosta saa kehitettyä kyllä!!!

Tässä on meidän pöytään tuleva kynttiläsomiste! Tuohon tulee sitten sellainen iso pilarikynttilä :) Toi oli niin suloinen, vanhaa party liten mallistoa, mutta yksi ihana ihminen myi sen huutonetissä niin alihintaan :)

Yläpuolella on siten ne kynttiläkupit, jotka tulee pöytiin. Oli just sellaiset ku ajattelin, ja niissä on sellaisia huurrekukkia. Noita yksi per pöytä, ja sitten ehkä tuollaista organzaa, jos löydän jostain tuon palan lisäksi mikä kuvassa nyt on noiden ympärillä. Ehkä jotain muutakin sitten...

Ohessa kuva morsiusmaljoista, nämä saatiin silloin lahjaksi kun mentiin kihloihin, ja nyt ne saavat arvoisensa käyttötarkoituksen. Minä aijon kuitenkin edelleen pitää pääni ja juoda lasistani maksimissaan pommacia ;) Tässäpä ajatuksia nyt ensi alkuun, jatkoa seuraa varmasti, kunhan asiat selkenevät.

1 kommentti:

Minna K. kirjoitti...

Hauska tuo eka kuvan sopimus lappu..heh..tuommoinenhan sitä pitää teiän allekirjoittaa sitten..;)Ihana tuo teidän pöytään tuleva kynttiläkoriste..ja muutenki hyviä ideoita :D Olet kerennyt paljon ajattelemaan/ideoimaan..:)