perjantai 19. kesäkuuta 2009

Löysin jostain sivustolta ihanan idean sellaisesta korista naisten / miesten wc:hen laitettavaksi, jossa olisi kaikkea, mitä nyt ihminen aina joskus juhlissa voi kaivata, kun jotain menee pieleen, tai unohtuu. Korissa oli esim. tampooneja, siteitä, hiuslakkaa, topsipuikkoja, puuteria, särkylääkettä, deodoranttia, huulipunaa, hiusharja, rasvaa, sukkahousut yms..kivaa. Koriin oli kiinnitetty teksti: "Jott päivä huoleton vieraiden ois, on tässä helpotus, saa vaivasi pois. Nyt jatkuu iloissa juhlat nää, ratkaisun huoleen kun tuo kori tää." Tosi kiva idea, ja taidan sitä muokata niin, että saan sen toimimaan :)

Sormuksiakin katottiin yks päivä, mutta vielä ei ostettu, sillä aikaa kuitenkin on. Mieluisia löytyy useampia varmasti, haluan kuitenkin samanpaksuisen tämän kihlasormuksen kanssa. Ei välttämättä kiviä ollenkaan, vaan joku kaunis kuvio ympäri sormuksen. Olen niin iloinen, että ystäväni vihkii meidät! Voi odottaa että tekstikin on henkilökohtaisempaa, ja hän kuitenkin on ihminen, joka tuntee mut aika syvälisesti. On mahtavaa, että voi jakaa onnensa niin monien ystävien kanssa.

Tälle iltaa ajattelin ja teinkin ystävältä saadulla ohjeella meetvurstilevitettä, sen kanssa aion sitten paistaa patonkia :) Lohiversiokin siitä olisi ollut, mutta se olisi jäänyt tyystin mun syötäväksi, kun mies ei ole kalan ystävä lainkaan. Tänään vietetään iltaa kahdestaan mansikkakakkua syöden ja grillaten, huomenna sitten mennään ystäväpariskunnan luo iltaa viettämään! Kiva juhannusta kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mukava lukea tätä blogia:) ja kuinka ihana kuulla että olette menossa naimisiin:)
Päivi Vesteri